Ara

Okulumuz da kurmuş olduğumuz dilek-şikayet kutusunu aylık olarak kontol ediyor ve gerekli önlem ve tedbirleri alıyoruz.

İşte Aralık ayında öne çıkan dilek ve şikayetler:

Okul içinde okulun sesi panosu olsa, öğrenciler isteklerini yazsalar.

Resim  atölyesi kurulabilir. Uygun olan bir odada şövaleler hazır olup yağlı boya veya karakalem çalışmaları yapmak isteriz. Bu alanlarda başarılı öğrencilerimiz var.

Kıymetli Velilerimiz;

1 Aralık 2018 Cumartesi günü 1. Dönemin veli toplantısını gerçekleştireceğiz.Lise öğrencilerimizin velileri saat:11:00  ile 13:00 saatleri arasında görüşme yapacaklardır. Ortaokul öğrencilerimizin velileri ise saat :14:00 ile 16:00 saatleri arasında görüşme yapacaklardır.Katılmanızı önemle rica ederim.    Okul Müdürü-Ali Yıldız

Ara

Okulumuzun her köşesi bir okuma köşesi haline geldi. Öğrencilerimizin kullanması için 2 kütüphane, katlarda bulunan okuma köşeleri ve yenilenen dergi hazırlık sınıfları hazırlandı . Öğrencilerimiz kütüphaneleri ve okuma köşelerini istedikleri gibi kullanmakta; okumak istedikleri kitapları kendileri alıp, okuyup getirmektedirler.

Kas

Din öğretimi genel müdürlüğünce, Milli Eğitim Bakanlığının çeşitli genel müdürlüklerince, çeşitli STK´larca, çeşitli bilim kurulunca hazırlanan programlara; fen bilimleri, sosyal bilimler, yabancı dil, sanat, spor ve mesleki alanlarda akademik başarıyı yükseltmek ve öğretim birlikteliğini geliştirmek amacıyla katılım sağlamaktayız. Bu ay içerisinde TÜBİTAK 4006 çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda her ay okul idaresi, okul aile birliği, rehberlik servisi ve öğretmenler kurulumuzca toplantılar yapılmakta ve okulumuzun her yönden analizleri çıkarılmaktadır. Kasım ayı itibari ile okulumuzda 1.sınavlar sona ermiş ve genel başarı oranı %80-85 arasında gerçekleşmiştir. Okulumuzda isiplin cezası alan öğrenci olmamıştır. Devam-devamsızlık konusunda ise öğrencilerimizin tümü okula devam etmektedir.

Ekm

Okulumuzun yıl içerisinde yapılacak çalışmalarla ilgili planlama ektedir. Yıllık çalışma programımız okul idaresi, zümre başkanları ve okul rehberlik servisinin ortak çalışması ile hazırlanmıştır.

Ekm

Okulumuz okul aile birliği başkan ve yönetimi seçimi 23/10/2018 tarihinde saat 12:00´da okulumuz konferans salonunda  yapılacaktır. Bütün velilerimiz davetlidir.

Kas

Bu yılda mesleki tatbikat kulübümüz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Meslek dersi öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerimizin hem mesleki beceri ve kültürleri gelişiyor hem de okul kültürü ve dini meselelere karşı olan hassasiyetleri gelişiyor. Kasım ayı içerisinde öğrencilerimiz her Cuma günü mescitte sohbetler düzenlemektedirler. Ayrıca Mevlid-i Neb-i haftasında okulumuzda birçok program düzenleecektir.

Ekm

Bu hafta ders programları güncellenecektir. Yeni ders programları pazar akşamı okul sitesinden yayınlanacaktır.