Lise Öğrencilerimizin Hazırbulunuşluk Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen İstanbul Geneli Lise 9, 10, 11 ve 12. Sınıflar Hazırbulunuşluk Sınavı   Eğitim Bilişim Ağı Platformu (EBA) üzerinden 24-25  Eylül 2022 Cumartesi ve Pazar günleri online olarak gerçekleştirilecektir.

SINAVLARA KATILIM ZORUNLUDUR..

SINAVLARIN YAPILACAĞI DERSLER VE SAATLER aşağıdaki görsellerde bilgilerinize sunulmuştur. Sınavlar öğrencilerimizin sınıflarına tanımlanmıştır. Online uygulamanın aksamadan yapılabilmesi için  öğrencilerimizin EBA giriş işlemlerini ve sınavları takvime göre zamanında yapması önemlidir.

Öğrencilerimiz sınav için  https://www.eba.gov.tr/  adresinden, öğrenci girişinden şifreleriyle  girecektir. (EBA Şifresini unutan öğrencilerimiz şifremi unuttum modülünden sms ya da mail ile şifrelerini tekrar alabilirler.)

ÖNEMLİ NOT: Tüm bu işlemler için Öğrencilerimizin sınavdan en az yarım saat önce  EBAYA giriş yapıp sorun olup olmadığını görmeleri gerekir.

✍️Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

23.09.2022 786

23-09-202223-09-202223-09-202223-09-2022