Eyl

İSTANBUL ŞEHİT TOLGA ECEBALIN KIZ  ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMAYI TESPİT KOMİSYONU İSTEKLİ İLANI SÖZLEŞMESİ 19/09/2018 TARİHİNDE SAAT 14:00 DA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

Haz

İSTANBUL ŞEHİT TOLGA ECEBALIN KIZ  ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMAYI TESPİT KOMİSYONU İSTEKLİ İLANI SÖZLEŞMESİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.

Haz

İSTANBUL ŞEHİT TOLGA ECEBALIN KIZ  ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMAYI TESPİT KOMİSYONU İSTEKLİ İLANI SÖZLEŞMESİ 28/06/2018 TARİHİNDE SAAT 14:00 DA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

Nis

Vizyon Belgesi bağlamında, eğitim öğretim yılı birinci ve ikinci dönem sonunda, gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirdik. Okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile istişareler yapılarak birinci dönem  sonunda “Vizyon Belgesi İzleme Raporu” hazırladık. Vizyon raporumuz Ek´tedir.

Nis

Öğretmen, öğrencilerimizle tarihi mekanları ziyaret etmeye devam ediyoruz. Kitap okuma programlarımız birçok proje ile devam ediyor. Robotik, kodlama projelerimizde Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek olan Robot Yarışmalarına katılım sağlayacağız.