2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK)  Öğrenci Başvuruları Başladı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) Öğrenci Başvuruları Başladı

Saygıdeğer Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı için; Ortaokul kademesinde 8. sınıf öğrencilerine, Lise kademesinde 11, 12.sınıf öğrencilerine DYK Kursu açılması izni verilmiştir.

8. sınıf, 11. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimiz 24-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında DYK Kursları için https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx# linkinden okul kademelerine göre uygun giriş yöntemi ile sisteme giriş yapıp, kurs tercihi yapabilirler.

Kurslar hafta içi dersler bittikten sonra ve cumartesi günleri olacaktır. Kursların planlaması ve işleyişi ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır. Bilgilerinize saygıyla sunulur.

ÖNEMLİ NOT: ekurs modülünden başvuru yapmayan öğrencilerin başvuru tarihlerinden sonra kurslara kayıtları mümkün olmayacaktır. O sebeple öğrencilerimizin başvurularını belirtilen zaman aralığında yapmaları önemlidir.

Kurs tercihi yaparken, ekurs modülünde bilgilerinizin güncel olup olmadığını (okulunuz, sınıfınız..) kontrol etmeyi unutmayınız.

24.08.2023 3010