GAZZE KARDEŞLİK KERMESİMİZE DAVETLİSİNİZ

GAZZE KARDEŞLİK KERMESİMİZE DAVETLİSİNİZ

       İSTANBUL İÇİN İFTAR, GAZZE İÇİN KARDEŞLİK VAKTİ...

       GELİN, GAZZELİ KARDEŞLERİMİZE BİRLİKTE DESTEK OLALIM! Yapacağımız küçük bir yardım bir kardeşimizin hayatını kolaylaştırabilir. Bize ihtiyaçları var... 

    İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları yaklaşık 150 gündür devam ediyor. Ölü ve yaralı sayısının günden güne arttığı, İsrail'in zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze'de çocuklar açlıktan ölüyor, gıda bulamadıkları için yemek zorunda kaldıkları hayvan yemlerinden zehirleniyor. 

        İsrail işgali altında hayata tutunmaya çalışan  Gazzeli Kardeşlerimizin dertlerine bir nebze de olsa derman olmak, yardımlaşma ve dayanışmamızı göstermek niyeti ve duasıyla;  8 Mart 2024 Cuma günü  "İKA İHL KARDEŞLİK KERMESİ"  düzenleyeceğiz. Kermesten elde edilecek tüm gelir  İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile Gazze'deki Kardeşlerimize gönderilecektir. 

        Kermesimiz gıda ağırlıklı olmakla birlikte, kırtasiye, aksesuar, hediyelik eşya... gibi ürünlerin de satışı yapılacaktır.  Her türlü  katkılarınızı, desteklerinizi bekliyoruz.

      KARDEŞLİK KERMESİMİZE ürünüyle, emeğiyle, parasıyla, duasıyla katkı sağlayacak  öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, personellerimize ve  tüm hayırseverlere şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, Allah hayırlarınızı kabul eylesin...

 @ist_mem_din @zeytinburnumem

    #gazze #kermes #gazzedesoykırım #genocidegaza

    #freepalestine #filistin #kudus #gazze #mescidiaksa

05.03.2024 355