Kur'an-ı Anlamaya Doğru Bilgi Yarışması - 5,6,7. Sınıflarımıza Özel

Kur'ân-ı Kerim derslerini daha etkili hale getirmek, derse yönelik ilgi ve alakayı artırmak, Kur'ân-ı Kerim bilgi seviyesini artırarak, Kur'an bilinci ve sevgisinin oluşmasına katkı sağlamak, bilginin erdemli davranışlara dönüşmesine katkı sağlamak, Kur'an ikliminin bireyde oluşturduğu olumlu etki sayesinde, olumsuz davranışların azalmasına katkı sağlamak amacıyla planladığımız ÖDÜLLÜ "KUR'AN-I ANLAMAYA DOĞRU BİLGİ YARIŞMASI"nda yarışma takvimi başladı.

Öğrencilerimiz, yarışmada kendilerine teslim edilen "Nebe Nâs" isimli eser kapsamında Duhâ, İnşirâh, Tîn, Alak, Kadr, Beyyine, Zilzâl, Âdiyât, Kâria Tekâsür, Asr, Hümeze, Fil, Kureyş, Mâûn, Kevser, Kâfirûn, Nasr, Tebbet, İhlas, Felak, Nâs, Fâtiha Sûreleri, Âyetü'l-Kürsî, Âmenerrasûlü, Haşr Sûresinin son üç âyeti, Namaz Duaları Yukarıda ismi geçen sûre, âyet ve duaların meal, kavram ve mesajlarından sorumlu olacaklar.

1. Aşama sınavı: 12 Mayıs 2022 Perşembe günü okulumuzda yapılacaktır.

2. Aşama (FİNAL) sınavı 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 11: 00'da Yarışma Kurulu tarafından belirlenen merkezlerde yapılacaktır.

1. AŞAMA SINAVINDA OKULUMUZDA İLK 3 DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ SÜRPRİZ ÖDÜLLERLE ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR.

Okul Birincimiz  2. Aşama Sınava katılacak, İstanbul Geneli yapılan sınavda okulumuzu temsil edecektir.

Kaybedeni olmayan bu güzel yarışmada tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

14.04.2022 2068