DÜZENLİ KAN BAĞIŞI YAP KAN DOSTLARIMIZA KATIL

DÜZENLİ KAN BAĞIŞI YAP KAN DOSTLARIMIZA KATIL

  Kıymetli Velilerimiz,

  Sağlık alanında acil durumlarda kan ihtiyacının ne kadar kritik olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Ancak özellikle bu durumu yaşayanlar konunun ehemmiyetini daha da derinden hissetmiştir. Hastahanelerin acil servislerinde, yaralanmalarda, kritik ameliaytlarda, terör saldırılarında, gazi askerlerimize yapılacak tıbbi müdahalelerde kanın hızlı şekilde bulunması hayati bir konum arzediyor. 

  Yine bilindiği üzere toplanan kanların bekleme süresi 6 ay. Bu yüzden Kızılay'ın sürekli olarak kan bağışlarıyla stoklarında kan bulundurması gerekiyor. Kan vermenin faydaları herkesçe malum. Kan verebilecek durumda olan öğretmenlerimiz ve velilerimiz bu konuda duyarlılar çok şükür.

   Bugün Zeytinburnu Kaymakamlığımızın tüm kurum ve kuruluşlar ile birlikte planladığı kan bağışı programı yapılacak. Kan vermek isteyen öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte saat 13.00'de servisle Zeytinburnu Kültür Merkezi'ne gidip kan verip  geleceğiz. Kan vermek isteyen velilerimiz 0212 632 4011 numaralı telefondan okulu arayarak isimlerini yazdırabilirler. 

   Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dilerim.

 

    Ali YILDIZ

   Okul Müdürü

30.11.2022 780