Ortaokul Öğrencilerimizin Hazırbulunuşluk Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Değerli Velilerimiz!

Milli Eğitim Bakanlığımızın İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda Türkçe , Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Sosyal Bilgiler, TC İnkılap tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden 15'er sorudan oluşan İstanbul Geneli Hazırbulunuşluk Uygulaması Eğitim Bilişim Ağı Platformu (EBA) üzerinden 23-24 Eylül 2023 Cumartesi ve Pazar günleri online olarak gerçekleştirilecektir.

SINAVLARA KATILIM ZORUNLUDUR..

SINAVLARIN YAPILACAĞI DERSLER VE SAATLER aşağıdaki görsellerde belirtilmiştir. Sınavlar öğrencilerimizin sınıflarına tanımlanmıştır. Online uygulamanın aksamadan yapılabilmesi için velilerimizin, öğrencilerimizi EBA giriş işlemleri için doğru ve zamanında yönlendirmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimiz sınav için  https://www.eba.gov.tr/  adresinden, öğrenci girişinden şifreleriyle  girecektir. (EBA Şifresini unutan öğrencilerimiz şifremi unuttum modülünden sms ya da mail ile şifrelerini tekrar alabilirler.)

️Tüm öğrencilerimize girecekleri tüm sınavlarda başarılar dileriz.

21.09.2023 1150

21-09-202321-09-202321-09-202321-09-2023