İKA İHL KARDEŞLİK KERMESİNE DAVETLİSİNİZ

İKA İHL KARDEŞLİK KERMESİNE DAVETLİSİNİZ

    Sayın Velimiz,

    Peygamber Efendimiz (s.a.s)  "Mü'minler, birbirlerini sevmede, birbirlerine merhamet ve şefkat göstermede, tıpkı bir organı rahatsızlandığında diğer organları da bu acıyı paylaşan bir beden gibidir." buyuruyor.  

     İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi olarak; afet bölgesindeki kardeşlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze katkıda bulunmak, (KONTEYNER EV almak) öğrencilerimizi de bizzat görev alarak yardımlaşma seferberliğine dahil etmek niyeti ve duasıyla  İKA İHL AİLESİ KARDEŞLİK KERMESİ düzenliyoruz. 

   24 Şubat 2023 Cuma günü düzenlediğimiz Kardeşlik Kermesimizde 5. ve 6. sınıf ve Lise Öğrencilerimiz ve Velilerimiz hazırlandılar ve satış yaptılar.

   3 Mart  2023 Cuma günü düzenleyeceğimiz Kardeşlik Kermesimizde 7. ve 8. sınıf Öğrencilerimiz ve Velilerimiz hazırlık yapacaktır. "Tekrar katkı sağlamak isterim" diyen 5. ve 6. sınıf ve Lise Öğrencilerimiz    3 Mart  2023 Cuma günü yine destek olabilirler.

    Kermesimiz gıda ağırlıklı olacaktır. Her türlü gıda vb. katkılarınızı bekliyoruz.

    Tüm geliri afet bölgesindeki kardeşlerimizin ihtiyaçları için kullanılacak KARDEŞLİK KERMESİMİZE ürünüyle, emeğiyle, parasıyla, duasıyla katkı sağlayan öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, Allah hayırlarınızı kabul eylesin..

24.02.2023 945