"Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor Satranç Turnuvası" 24-25 Haziran 2023 Tarihlerinde Kampüsümüzde Gerçekleştirilecek

Kahramanmaraş merkezli deprem felekati sonrası depremzede vatandaşlarımıza destek amaçlı Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor projesi devam ediyor.. Depremzede vatandaşlarımıza maddi destek sağlamak amacıyla İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve TSF İstanbul İl Temsilciliği tarafından 24-25 Haziran 2023 tarihlerinde Okulumuzun ve  Şehit Ömer Cankatar İlkokulu'nun ev sahipliğinde Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor Satranç Turnuvası düzenlenecektir.
   Turnuvaya katılım her yaştan sporcumuza açık olup rating kategorileri ve yaş kategorileri olmak üzere 9 kategoride 6 tur 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde UKD hesaplamalarına dahil düzenlenecektir.
Turnuvaya kayıt için turnuva yönergesinde belirtilen 200 TL katkı payı ücreti ilgili hesaba yatırıldıktan sonra istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yapılmalıdır. Turnuvanın tüm geliri İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü aracılığıyla depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
Turnuva Yeri: Maltepe Mah. Edirne Çırpıcı Yolu Sok. No:3 Zeytinburnu. Konum için tıklayınız..
Ulaşım: Metrobüs kullanılarak Cevizlibağ istasyonundan, M1 Metrosu kullanılarak Merter istasyonundan 10 dakika yüreme mesafesindedir.
  pdfTurnuva Yönergesi  jpgTurnuva Afişi  jpgHaber Yazısı   Online Kayıt

12.06.2023 127