5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı Sonuçları Açıklandı- Hayırlı Olsun

5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı Sonuçları Açıklandı- Hayırlı Olsun

    3 Haziran 2023 cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz  Proje İmam Hatip Ortaokulu  5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları açıklanmıştır.

    Sınav sonucunuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. (Açılan sayfada, öğrencinin TC kimlik numarası girilerek sınav sonucu ve sıralaması öğrenilecektir.  Okul Sıralamasını görmek için KARNE İNDİRME işlemi yapılması gerekmektedir.) 

    SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.    

     Sınava giren öğrencilerden; kılavuzda belirtildiği şekilde 96 Öğrenci ASİL KAYIT HAKKI kazanmıştır. Asil kayıt hakkı kazanan öğrencilerden, kayıt hakkından vazgeçen ya da başka sebeplerle kayıt yaptırmayan öğrenciler olursa onların yerine, yine puan sırası üstünlüğüne göre 97. öğrenciden itibaren yedek adaylardan kayıt alınacaktır. 

    Sınav sonucuna göre kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin okula KAYIT İŞLEMLERİ belirli bir plan dahilinde ve randevu usulü ile 19 - 23 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

    SINAV SIRALAMASINA GÖRE İLK 120'de olan öğrenci adaylarının velileri ile 9 Haziran 2023 Cuma günü saat 16.30'da Kayıt Süreci Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

    Asil ve yedek kayıt süreci, istenen evraklarla ilgili duyurular için lütfen web sitemizi  takip ediniz. (Belirtilen tarihler dışında öğrenci kaydı yapılmayacaktır.)

     Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesine hoşgeldiniz. Kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerimize de bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. 

07.06.2023 6026