MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Sevgili Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz, 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük kayıplar verdik. Depremden etkilenen 10 ilimizde büyük bir acı yaşanıyor. Devletimiz ve milletimiz, tüm unsurları ile enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarını yapıyor. 

Öğrencilerimizden ve ailelerinden "Nasıl yardımcı oluruz?" diye soranlar var. Yardımların organize bir şekilde ve daha hızlı ulaşabilmesi adına Kaymakamlık / AFAD ve Belediyeler tarafından çalışmalar her ilçede yapılmaktadır.

Bizim ilçemizde de yardımlar koordinasyon tarafından belirlenen noktalarda toplanmaktadır. Zeytinburnu merkezine uzak olması sebebiyle, okulumuz  yardım toplama noktası olarak belirlenmemiştir. 

Veli ve öğrencilerimiz, kendi ilçelerindeki yardım çalışmalarına katkı sağlamaya devam ediyorlar, Allah razı olsun.. Karşı karşıya kaldığımız bu büyük afetin ortaya çıkardığı zorlukları zaman içinde hep birlikte omuzlayıp kardeşlerimiz için gerekli çalışmaları hep birlikte yapacağız inşaallah. Okulların açılmasıyla sizlerle birlikte ihtiyaç duyulan alanlarda yardım çalışmalarını planlayacağız. 

Rabbimizin nusretine vesile olacak dualarımızla ve birlikteliğimizle bu zorluğun da üstesinden geleceğiz inşaallah. 

Bu vesileyle bir kez daha depremde vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar, tüm Milletimize başsağlığı dileriz.

09.02.2023 544