PROJE İMAM HATİP ORTAOKULU SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul kadememiz için 5. Sınıf Öğrenci  Kayıt Kabul Sınavı başvurularımız başlamıştır.

3 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de okulumuzda yapılacak olan kabul sınavına 27 Mart - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında web sitemiz üzerinden online olarak ön başvurunuzu yapabilirsiniz.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 3 Haziran 2023 cumartesi günü  yapılacak olan sınavda ilk 96 öğrenci asil kayıt hakkı kazanacaktır.  Sınava 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibarıyla 4. sınıfı tamamlayacak kız öğrenciler başvurabilecektir.

Okulumuz öğrencisi olmayı isteyen aday öğrencilerin velileri aşağıda bulunan linke tıklayarak ve istenen bilgileri doldurarak ön başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Online kayıt yaptıran fakat sınava giriş belgesini almayan aday öğrenciler sınava giremezler. Bu sebeple online kayıt işlemini yapan velilerin  8-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında okul idaremize gelerek sınav başvurularını onaylatmaları ve  sınava giriş belgesini almaları gerekmektedir.

5. SINIF KABUL SINAVINA  ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT KABUL SINAVI, KAYIT İŞLEMLERİ BAŞVURU VE UYGULAMA KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ