Veli Akademileri Seminerine Davet -

Veli Akademileri Seminerine Davet - "Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme"

Okul - veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek,  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda  yürüttüğümüz "Veli Akademileri Projesi" kapsamında,  Sayın Sebiha ÜRER tarafından, 22 Kasım 2023 çarşamba günü saat 20.00'de zoom platformu üzerinden, "Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme" konulu seminer verilecektir.

Ailenin çocuğun ihtiyaçlarını uygun biçimde karşılaması sonucu , çocuk kendi benliğini değerli bir varlık ,çevresini de güvenilir bir çevre olarak algılar. Böylelikle güven duygusunun temeli atılmış olur. Sorumluluk  bilinci de yaşamın ilk yıllarından itibaren yavaş yavaş kazanılan ve küçük adımlarla geliştirilen bir değerdir.

*"Ebeveyn olarak çocuğumuzun davranışlarına verdiğimiz tepkiler çocuğumuzun özgüven duygusunu ve sorumluluk bilincini nasıl etkilemektedir?"

*"Özgüven nedir ve Çocukta özgüven gelişimine ebeveynin etkileri nelerdir?"

*"Çocukta sorumluluk bilinci nedir ve nasıl geliştirilir? Sorumluluk bilinci geliştirmede ebeveynin etkileri ve rolleri nelerdir?"

Bu soruların cevabı ve daha fazlası için  çevrimiçi gerçekleştireceğimiz  seminerimize katılımınızı önemle rica ederiz.

Tarih:  22 Kasım 2023 Çarşamba

Saat :    20.00