FİLİSTİN - GAZZE KARDEŞLİK KERMESİMİZE DAVETLİSİNİZ

FİLİSTİN - GAZZE KARDEŞLİK KERMESİMİZE DAVETLİSİNİZ

    Bir hadis-i şerifte Peygamber Efendimiz (s.a.s) şöyle buyurmaktadır:

   "Müslüman, müslümanın kardeşidir. O'na zulmetmez, haksızlık yapmaz, O'nu düşmana teslim etmez. Müslüman kardeşinin ihtiyacını gideren kimsenin Allah da ihtiyacını giderir."

    İşgalci İsrail'in Gazze'ye  yönelik yaptığı zulmü, soykırımı üzüntü ile müşahade ediyoruz... Mazlum ve mağdur Gazzeli Kardeşlerimizin dertlerine bir nebze de olsa derman olmak, yardımlaşma ve dayanışmamızı göstermek niyeti ve duasıyla;  30 Kasım 2023 Perşembe günü  "İKA İHL KARDEŞLİK KERMESİ"  düzenleyeceğiz. Kermesten elde edilecek tüm gelir  Zeytinburnu Kızılay Başkanlığı aracılığı ile Gazze'deki Kardeşlerimize gönderilecektir. 

       Kermesimiz gıda ağırlıklı olmakla birlikte, kırtasiye, aksesuar, hediyelik eşya... gibi ürünlerin de satışı yapılacaktır.  Her türlü  katkılarınızı, desteklerinizi bekliyoruz.

      KARDEŞLİK KERMESİMİZE ürünüyle, emeğiyle, parasıyla, duasıyla katkı sağlayacak  öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, personellerimize ve  tüm hayırseverlere şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, Allah hayırlarınızı kabul eylesin...

 @ist_mem_din @zeytinburnumem

    #gazze #kermes #gazzedesoykırım #genocidegaza

    #freepalestine #filistin #kudus #gazze #mescidiaksa

28.11.2023 1322