Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sn. Ömer Arısoy Misafirimizdi

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi Biriminin düzenlemiş olduğu “Gençlerle Baş Başa” buluşmaları kapsamında Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sn. Ömer Arısoy Beyefendiyi okulumuzda misafir ettik.

Programı 11. sınıflarımızı temsilen 11-B sınıfı öğrencimiz Hatice Rüveyda Kara sundu. Soru cevap şeklinde hazırladığımız programımızda Başkanımız, çocukluğunu, gençlik yıllarını, üniversite eğitimini; Zeytinburnu’nun manevi değeri olan şahsiyetleri, Zeytinburnu ilçesinde gençlerimize yönelik yapılan faaliyetleri, Filistinli müslüman kardeşlerimizin uğradığı zulmü anlattı.

Programımızın ikinci bölümünde salondaki öğrencilerimiz Sayın Başkana sorularını sordu.

Programın sonunda Okul Müdürümüz Sn. Ali Yıldız teşekkür konuşmasını yaptı ve Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sn. Ömer Arısoy’a hediye takdiminde bulundu.

Tüm bu gayretli çalışmalar, etkinlikler, faaliyetler ve Zeytinburnu ilçesine sağladığı katma değerler için Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımcımız Sn. Müeccel Aydır’a ve Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ederiz.

30.10.2023 135

30-10-202330-10-202330-10-202330-10-202330-10-2023