İKAİHL AİLESİ İÇİN İFTİHAR, GAZZE İÇİN KARDEŞLİK VAKTİ

"GAZZE - İKA İHL KARDEŞLİK KERMESİ"mizin 143.000 lira olan gelirini GAZZELİ KARDEŞLERİMİZE iletilmek üzere İHH'ya teslim ettik.

"GELİN, İSRAİL İŞGALİ ALTINDA HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞAN GAZZELİ KARDEŞLERİMİZE BİRLİKTE DESTEK OLALIM! Yapacağımız küçük bir yardım bir kardeşimizin hayatını kolaylaştırabilir. Bize ihtiyaçları var..." çağrısıyla İKAİHL Ailesini kermese, hayıra davet etmiştik.

Mazlum ve mağdur Gazzeli Kardeşlerimizin dertlerine bir nebze de olsa derman olmak, yardımlaşma ve dayanışmamızı göstermek niyeti ve duasıyla;  8 Mart 2024 Cuma günü düzenlediğimiz"GAZZE - İKA İHL KARDEŞLİK KERMESİ" sonucu 143.000  (yüzkırküçbin) Lira elde ettik ve   İnsani Yardım Vakfı (İHH) yetkilileri'ne teslim ettik.

13 Mart 2024 perşembe günü gerçekleştirdiğimiz kermes geliri teslim programında İKAİHL  Ailesi adına Okul Müdürümüz Kenan AKSOY, Müdür Yardımcılarımız Özlem ERAVCI, Fatma KÖSE, ortaokul öğrencilerimizi temsilen 5-B sınıfı öğrencimiz Mahinur ERTÜRKOĞLU, lise öğrencilerimizi temsilen 10-B sınıfı öğrencimiz  Hatice Elif ALTAY bulundular.

KARDEŞLİK KERMESİMİZE ürünüyle, emeğiyle, parasıyla, duasıyla katkı sağlayan  öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, personellerimize, Şehit Ömer Cankatar İlkokulu Müdürü Sn. Ömer ÇİÇEK'e, öğretmenlerine, öğrencilerine  ve  tüm hayırseverlere  çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, Allah hayırlarınızı kabul eylesin...

19.03.2024 237

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024