Zarafet Okulu Projesi İlk Dersi - Rebiülevvel Ayı

Hicri takvime göre yılın 3. ayı olan Rebiülevvel Ayı, İslam alemi için önemli aylardan bir tanesidir. Resulullah (s.a.v.), bu ayda dünyaya geldiği için ayların en şereflisi olarak nitelendirilmektedir.

Zarafet Okulu Projemizin  ilk dersinde;   "Rebiülevvel Ayı, Mevlid Gecesi" konuları işlendi. Elif TÜRK ve Merve ÖZKAN Öğretmenlerimiz, öğrencilerimize Peygamber Efendimiz'i (s.a.v) hatırlatan gül hediyeleri ile Zarafet okulu Projemize "Bismillah" dediler. Peygember Efendimiz'in doğduğu günden, ahlâkından, çocuklara olan şefkat ve merhametinden bahsettiler. "Hilye-i Şerif nedir? Hilye-i Şerif  okumanın ve bilmenin fazileti, salavat-ı şerifin önemini" de anlatarak ilk dersi sonlandırdılar.

Zarafet Okulu Projemize destekleri ve öğrencilerimiz için hazırladıkları hediyeleri için Şehbal İstanbul Kültür Merkezi Yöneticilerine, Elif TÜRK ve Merve ÖZKAN Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

13.10.2023 150

13-10-202313-10-202313-10-2023