Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Gezisi

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Gezisi

    YKS sınavına hazırlanan öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak ve hedefledikleri üniversiteleri görmeleri için yaptığımız gezilerimiz devam ediyor.

    Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünü ziyaret eden öğrencilerimize, Kongre salonunda, Elektrik Elektronik fakültesi öğrencisi tarafından açıklayıcı ve teşvik edici bir tanıtım sunum yapıldı.  Bitiminde öğrencilerimiz YTÜ’ye ilişkin sorularını sordular. Sunum sonrası öğrencilerimizle kampüs turu yapıldı ve öğrencilerimiz ilgi alanlarına göre bireysel olarak fakülte ve bölümlerini (Eğitim Fakültesi, Elektrik Elektronik Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi) gezdiler.  

   Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve motive edici olduğuna; ayrıca üniversite kültürü (sosyal kulüpleri, spor ve sanatsal etkinlikleri vb.) bölümler, öğrenci yaşamı konularda yerinde bilgiler edinmenin ve gözlemlemenin, öğrencilerimizin motivasyonunu arttırdığına inanmaktayız.  

    Bu güzel geziyi tertip eden Rehber Öğretmenimiz Sn. Habibe Yeşilova’ya ve gezide öğrencilerimize eşlik eden Biyoloji Öğretmenimiz Sn. Nazlı Akay’a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

13.12.2023 90

13-12-202313-12-202313-12-2023