YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

16 Mart 2023 perşembe günü,  Okul Müdürümüz Sayın Ali YILDIZ, Müdür Yardımcılarımız Sayın Özlem ERAVCI, Sayın Müeccel AYDIR, ortaokul ve lisemizden 14 öğrencimiz, İKA İHL Kardeşlik Kermesimizden elde ettiğimiz 100 bin lirayı afet bölgesindeki bir ailenin barınma ihtiyacının konteyner olarak giderilmesi amacıyla İHH İstanbul il Başkanlığı'na  teslim ettiler.

İHH İstanbul İl Başkanı Sayın Mehmet KESMEN;  Tolstoy'un "Eğer acı duyabiliyorsanız canlısınız, eğer başkalarının acısını duyuyorsanız insansınız" sözünü öğrencilerimize  hatırlatarak "sizler hem afet bölgesindeki kardeşlerinizin acısını hissetmişsiniz hem de o acıya çare olabilmek amacıyla çaba göstermişsiniz...Sizleri, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesini tebrik ediyorum" diyerek teşekkür etti. Teslim ettiğimiz 100 bin lira ile Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesindeki bir aileye okulumuz adına konteyner ev hediye dilecek inşaallah..

Acıyı anlamak, yardımlaşmak, yaşadığımız imtihanın bize yüklediklerini bilmek, afet bölgesindeki kardeşlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak, AFETZEDE BİR AİLEYE KONTEYNER EV HEDİYE EDEBİLMEK duası ve niyetiyle düzenlediğimiz KARDEŞLİK KERMESİMİZe ürünüyle, emeğiyle, parasıyla, duasıyla katkı sağlayan öğretmenlerimize, öğrencilerimize, personelimize, velilerimize,  tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz, Allah(c.c.) hepinizden razı olsun...

Allah (c.c.) hayırlarınızı kabul eylesin, afet bölgesindeki kardeşlerimize yardım eylesin.. Rabbimiz ülkemizin ve milletimizin her daim yâr ve yardımcısı olsun... #deprem

@zeytinburnumem