Tüm Öğrencilerimizi Başarılarından Dolayı Tebrik Ederiz - Lise Dereceleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu   Karne ve Ödül Törenimizi, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 19 Ocak 2024 Cuma günü gerçekleştirdik.

Okul Müdür Yardımcımız Selman ACUCE'nin sunumunu yaptığı törende;  eğitim öğretim yılı sonunda ağırlıklı puan ortalamasına göre her kademede birinci olan öğrencilerimize sınıf rehber öğretmenleri ve  Okul Müdürümüz Derviş Ali SÖNMEZ tarafından başarı belgesi  ve hediye takdim edildi. Okul Müdürümüzün öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ettiği konuşmalarının ardından okunan İstiklâl Marşı ile kapanış programımız sona erdi.

1. DÖNEM AĞIRLIKLI PUAN ORTALAMALARINA GÖRE LİSE KADEMESİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ;

9. SINIFLAR BİRİNCİSİ         9-A   Sınıfı Öğrencimiz  ZEYNEP AHMETBEYOĞLU

10. SINIFLAR BİRİNCİSİ     10-A  Sınıfı Öğrencimiz  FEYZA COŞGUNER

11. SINIFLAR BİRİNCİSİ      11-A Sınıfı Öğrencimiz   NESİBE ZEYNEP ATABEY

12. SINIFLAR BİRİNCİSİ    12- C  Sınıfı Öğrencimiz  İclal ÖZTÜRK

Emek ve gayretlerinden dolayı Sevgili Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk içerisinde hayırlı tatiller dileriz.

19.01.2024 168

19-01-202419-01-202419-01-2024