"Toplumda Zarafet" - Zarafet Okulu Projesi

Zarafet sahibi bir kişi nasıldır?    İşinde, düşüncesinde, yeme içmesinde, giyiminde, toplum içerisinde ve yalnızken olan hal ve hareketlerinde, temizliğinde, yürüyüşünde, oturuşunda, kalkışında, uyurken yani her zaman zarif, edepli, nezaket sahibi olan, güzel ahlâklı kimsedir."

27 Kasım 2023 pazartesi günü Zarafet Okulu Projemizin konusu "Toplumda Zarafet" idi. Öğrencilerimiz;  "Sosyal alanlarda, toplu taşımada, evde, okulda kısaca nerede nasıl zarif hanımefendi olunur, dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?" sorularının cevaplarını öğrendiler. Ders sonunda Uydurma Kelimeleri Boykot Yarışması’nın dereceleri açıklandı ve kazanan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.   Bu güzel dersler için Elif TÜRK ve Merve ÖZKAN Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19.12.2023 74

19-12-202319-12-202319-12-2023