TAEKWONDO MÜSABAKALARI GENÇLER KATEGORİSİ ŞAMPİYONLUK KUPASI BİZDE

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Öncü Spor Kulübü'nün düzenlediği 13. İmam Hatip Spor Oyunları Ödül Töreninden gururla döndük.

12 Haziran 2023 Pazartesi günü Ahmet Cömert Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde, Taekwondo Branşı Gençler Kategorisinde  okulumuzu temsil eden Öğrencimiz Şeymanur DEMİREL, İstanbul İmam Hatip Liseleri arasında BİRİNCİ olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Öğrencimiz Beyzanur ŞAMLIOĞLU da ÜÇÜNCÜLÜK madalyası aldı.

Bu gururu İKA İHL Ailesine yaşatan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bu gururda büyük pay sahibi olan, öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan Taekwondo Antrenörümüz Hülya Pervin BİROL Hocamıza teşekkür ederiz.

#İmamHatipSporOyunları

@hulyapbirol_