TAEKWONDA'DA İSTANBUL BİRİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK

ÖNCÜ SPOR koordinesinde, 10-11 Aralık 2022 tarihlerinde Kağıthane Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde düzenlenen, 13. İmam Hatip Spor Oyunlarında Taekwondo branşında 10-A sınıfı Öğrencimiz Şeyma Nur DEMİRAY okulumuzu başarıyla temsil etmiş ve İSTANBUL BİRİNCİSİ olmuştur.

ÖNCÜ SPOR koordinesinde, 10-11 Aralık 2022 tarihlerinde Kağıthane Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde düzenlenen, 13. İmam Hatip Spor Oyunlarında Taekwondo branşında 10-A sınıfı Öğrencimiz Beyza ŞAMLIOĞLU okulumuzu başarıyla temsil etmiş ve İSTANBUL ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.

İmam Hatipler arasında düzenlenen Taekwondo turnuvasında 6. sınıf öğrencimiz Zuhal Elif Akgün okulumuzu başarıyla temsil etmiş ve İSTANBUL ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.

Okulumuzu elde ettikleri başarılarıyla gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimize madalyalarını Beden Eğitimi öğretmenimiz Sn. Günay Kaplan takdim etmiştir. Ardından Rehber Öğretmenimiz Sn. Habibe Yeşilova, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sn. Yusuf Karaca ve İngilizce Öğretmenimiz Sn. Özlem Karaduman öğrencilerimize başarı belgelerini ve hediyelerini takdim etmişlerdir. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

27.12.2022 391

27-12-202227-12-202227-12-202227-12-2022