Ramazan Sohbetleri 3-

Ramazan Sohbetleri 3- "Şükür ve Teşekkür"

    #RamazanEtkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz #Ramazan Sohbetleri'nin üçüncüsünü 7 Nisan 2023 cuma günü gerçekleştirdik. Programımız 6-B sınıfı öğrencimiz Asude SERTLİ'nin   Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Türkçe Öğretmenimiz Gülşah MUŞTU'nun "Şükür ve Teşekkür" konulu sohbeti ile devam etti.  5-B sınıfı öğrencilerimizin söylediği ilahiler ile sona erdi.

     "Türkçe'de Allah'a karşı minnettarlık için şükür, insanlara karşı minnettarlık için teşekkür kelimeleri kullanılır." diyerek sohbetine başlayan Gülşah MUŞTU Öğretmenimiz izleyenlere "Şükür ve Teşekkür"ün önemine dair kıymetli bilgiler verdi. Gülşah Öğretmenimiz sözlerini;  Peygamber Efendimizin  “Müminin hali ne hoştur! Her hali kendisi için hayırlıdır ve bu durum yalnız mümine mahsustur. Başına güzel bir iş geldiğinde şükreder; bu onun için hayır olur. Başına bir sıkıntı geldiğinde sabreder; bu da onun için hayır olur."  hadis-i şerifleri ile ve güzel dualar ile tamamladı.

       Verdiği kıymetli bilgiler ve güzel sunumu için Gülşah MUŞTU Öğretmenimize, programda görev alan öğrencilerimize ve Ramazan Sohbetleri programlarını koordine eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

   Not: Ramazan Sohbetleri, Ramazan Ayı süresince her cuma öğle arasında farklı konu ve konuşmacılarla konferans salonunda olacaktır. Katılımlarınızdan memnuniyet duyarız.

  #OsmanlıdaRamazan #RamazanEtkinlikleri #Ramazan

@istanbulilmem  @zeytinburnumem @ist_mem_din @mebdogm

07.04.2023 247

07-04-202307-04-202307-04-202307-04-2023