RAHMET MEVSİMİ ÜÇ AYLAR - Ramazan-ı Şerif'e 14 Gün Kaldı

Üç aylar, kameri ayların yedincisi, aynı zamanda senenin ilk ayı Muharrem ayından sonra haram ayların ikincisi olan Recep ayı ile başlayan, Şaban ayı ile devam eden ve nihayetinde Ramazan-ı Şerif ile zirveye ulaşan bir rahmet ve bereket sürecinin toplu adıdır.

Bu gün Hicri Takvime göre 16 Şaban 1444. 14 gün sonra 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif  başlayacak inşaallah..

Yüce Rabbimiz,  mü'min kullarına rahmetini, mağfiretini ve nimetlerini çokça ihsan ettiği bu rahmet mevsiminden nasibdâr eylesin bizleri...

İçinde bulunduğumuz mübarek Üç Ayların; Aziz Milletimiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için başta afetler olmak üzere her türlü belâ ve müsibetten halâsımıza vesile olmasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.

Okulumuzun girişinde sergilenen "Rahmet Mevsimi Üç Aylar" panolarını hazırlayan Arzu YILDIZ Öğretmenimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

08.03.2023 148

08-03-202308-03-202308-03-2023