ORTAÖĞRETİM KURUMLARI 1.YERLEŞTİRME SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN

BU GÜZEL BAŞARI TABLOSUNDA EMEĞİ OLAN BAŞTA ÖĞRENCİLERİMİZ OLMAK ÜZERE ÖĞRETMENLERİMİZ, İDARECİLERİMİZ VE VELİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ortaokulumuzdan mezun olan 73 Öğrencimizden %77'si Merkezi Yerleştirme ile (LGS Puanı ile) Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri (45 öğrencimiz) ve Proje Anadolu Liseleri (8 Öğrencimiz) Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde (2 Öğrencimiz) kayıt hakkı kazandılar. % 19'u ise Yerel Yerleştime ile kayıt bölgelerindeki Anadolu İmam Hatip Liseleri ve Anadolu Liseleri'ne yerleştiler.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan Ortaöğretim Merkezi ve Yerel Yerleştirme Sonuçlarının tüm  Öğrencilerimize hayırlı olmasını, güzel başlangıçlara vesile olmasını dileriz.

#LGS2023

25.07.2023 574