"Mescit Buluşmaları" Siyer-i Enbiya'nın Rahmet İklimi

Okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz "Mescit Buluşmaları" çalışmamız her sene farklı bir etkinliğin gerçekleşmesine vesile oluyor.

Çalışmamız 8. Yılında Sezai Karakoç'un Yitik Cennet adlı kitabının okunup müzakere edilmesi ile hayat buldu.

Cuma günleri öğle tenefüsünde biraraya gelen arkadaşlarımız, hocalarımızın eşliğinde kitapta zikredilen Peygamber hayatları ile Siyer-i Enbiya'nın rahmet iklimine daldılar. Ve oradan dimağlarına yerleştirdikleri hikmet hüzneleri ile "yeniden dirilişin" enerjisini hissettiler.

Öğrencilerimizin ufkunu açan, ilimlerini arttıran bu eşsiz çalışma için meslek dersleri zümresinin pek kıymetli, pek zarif hanımefendi hocaları Sn. Umut Ağbayram Öğretmenimize,Sn. Büşra Bilgin Öğretmenimize, Sn. Melike Yıldıran  Öğretmenimize, Sn. Fatma Köse Öğretmenimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Rabbimiz hizmetlerinizi daim ve makbul eylesin...

16.06.2022 647

16-06-202216-06-2022