"Keman Çalmayı Öğrenmek Emek ister"

•   "Keman çalmayı öğrenmek başlangıcından itibaren emek gösterilmesi gereken bir süreçtir. Uzun bir süre yay tutuşu ve yay çekmeyi öğrendikten sonra bilinen şarkılar çalınmaya başlanır. Düzenli çalışma, günlük tekrar ve kendi içinde ciddi bir disipline sahip olanlar başarıya ulaşabilir. Dolayısıyla bu disiplini ve sorumluluk bilincini kazanamayan kişiler kemanı ve diğer enstrümanları öğrenemezler. Müzik, bu süreçte kişilere disiplin ve sorumluluk bilinci anlamında katkı sağlamaktadır." " diyor  Aslı TOKLUCU Öğretmenimiz..

Öğrencilerimiz zor kısmı başardılar... En kısa zamanda kendilerinden solo ve koro şarkıları dinleyebilmek temennisiyle Keman Kursu Öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Müzik Öğretmenimiz Aslı TOKLUCU'ya teşekkür ediyoruz..

23.05.2022 314

23-05-202223-05-202223-05-2022