Kapaklar İyiliğe Dönüşüyor Projesi - Özgürlüğü Hayal Edenlere Umut Olmaya Çalışıyoruz

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin düzenlediği "Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası"na öğrencilerimizin öncülüğünde destek verdik.

5. sınıf öğrencilerimizden Hümeyra DEMİR, Firdevs DEMİR, Elif TOKSÖZ, Eylül Eslem GÜREL, Sinem SARI Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ferhat ÖZKAN rehberliğinde hem doğayı atıklardan bir nebze olsun korumak, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek, hem de topladıkları plastik kapakları bir kuruma bağışlayarak iyiliğe dönüştürmek amacıyla  ortaokulumuzda "Kapaklar İyiliğe Dönüşüyor Projesi"ni yürütmüşlerdi. Plastik kapak toplama yarışmasının sonuçlanması ile projemiz tamamlandı. 6 Nisan 2022 çarşamba günü Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nden gelen yetkililere proje süresince toplanan kapakları teslim ettik.

Bu güzel projeye öncülük ettikleri için  Ferhat ÖZKAN  Öğretmenimizi ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz, projeye destek veren öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

07.04.2022 164

07-04-202207-04-202207-04-2022