İstiklâl Şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'u Ziyaret Ettik

Her zaman saygı, rahmet ve minnetle  andığımız İstiklâl Şairimiz  Mehmet Âkif ERSOY'u, İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 102. yılında öğrencilerimizle ziyaret ettik.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz İsmail Hakkı UZUNCA   ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Talip HANÇERLİ rehberliğinde,  13 Mart 2023 pazartesi günü yapılan ziyarete ortaokul ve liseyi temsilen 10 öğrencimiz katıldı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz  önce Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde düzenlenen İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programında okulumuzu temsil ettiler, akabinden Mehmet Âkif Ersoy'un kabrini ziyaret ettiler.  Okunan Kur'an-ı Kerimleri  dualarla birlikte Milli Şairimizin ruhuna hediye ettiler.

İstiklâl Marşı'mızın mimarı, Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun...

Bu güzel ziyareti koordine eden İsmail Hakkı UZUNCA ve Talip HANÇERLİ Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

13.03.2023 178

13-03-202313-03-202313-03-2023