İlmihal Okumaları

10. Sınıf öğrencilerimizin tamamı ile her hafta düzenlediğimiz çalışmada ilmihal okumaları yapılmaktadır.

Gençlerimizin ilmihal bilgilerine sahip olması dini hayatlarını doğru temeller üzerine kurmaları açısından sonsuz öneme haizdir.

Bu sebeple öğrencilerimizin mezuniyetlerinden evvel bir ilmihalin tamamını okumuş olmalarını sağlamak, ilmihal üzerinde yapılan müzakereler ile ilgili konuları tam bir şekilde öğrenmelerini sağlamak, pratik hayatlarına ilmihal bilgilerinin  transferini gerçekleştirmek bu çalışmanın hedefleri arasındadır.

Bu saiklerle gerçekleştirdiğimiz çalışmada Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları arasında yer alan "İslam İlmihali - Lütfi Şentürk/ Seyfettin Yazıcı" temel eser olarak belirlenmiştir.

Bu güzel çalışmaları tertip eden kıymetli hocamız Sn. Umut Ağbayram'a şükranlarımızı sunarız.

28.11.2022 132

28-11-202228-11-202228-11-2022