İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Cüneyt KAMACİ Kardeşlik Kermesimizi Ziyaret Etti

3 Mart 2023 Cuma günü gerçekleştirdiğimiz Kardeşlik Kermesimizin okulumuzun giriş kapısına açtığımız standını İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Cüneyt KAMACİ ziyaret etti. Afet bölgesindeki kardeşlerimiz yararına düzenlediğimiz Kardeşlik Kermesi için; okulumuzu temsilen stantta bulunan Müdür Yardımcımız Özlem ERAVCI'yı, Öğretmelerimiz Esmanur ÖZER, Ayşe Büşra YURTSEVER, Günay KAPLAN, Gülşah MUŞTU'yu ve öğrencilerimizi  tebrik etti.. "Böyle güzel örnekler arttıkça yaralarımızı daha çabuk saracağız, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yöneticilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine #TürkiyeTekYürek yardım seferberliğine destekleri için teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.." dedi..

Kermesimizi ziyaretleri  ve taltifleri ile bizleri  onurlandırdıran  Saygıdeğer Müdürümüz Cüneyt KAMACİ'ye  İKA İHL Ailesi olarak teşekkür ederiz.

@zeytinburnumem

@istanbulilmem