Edebiyat Okumaları - Mustafa Kutlu

Edebiyat Okumaları - Mustafa Kutlu "Bu Böyledir"

11. sınıf öğrencilerimizden oluşan "Edebiyat Okuma Grubu"muz çalışmalarına devam ediyor.

Her hafta çarşamba günleri gönüllülük esasına dayalı olarak toplanan grubumuz, Türk ve Dünya edebiyatından seçilen eserlerin kitap tahlilini yapıyor.

Okuma grubumuz geçen haftalarda Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun Kiralık Konak ardından Sait Faik'ten Seçme Hikayeler kitaplarını tahlil ettiler.

Okuma grubumuz bu hafta Mustafa Kutlu'nun "Bu Böyledir" adlı hikaye kitabını müzakere etmek üzere toplandı.

Eserin yazım tekniği ve içeriği yönünden çözümlemesi yapıldı.

Toplantılarımıza katılım gösteren öğrencilerimize başarılar diler, bu çalışmanın okuma alışkanlığı kazadırmada faydalı olmasını temenni ederiz.

Bu kıymetli çalışmayı tertip eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sn. Kübra Demir'e teşekkür ederiz.

30.12.2022 267

30-12-202230-12-202230-12-2022