8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİZ

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİZ

     Sevgili 8. Sınıf Öğrencilerimiz, Kıymetlilerimiz, 

      BAŞARI, elinizden geleni yaptığınızı bilmenin verdiği iç huzurdur. 

      Sizler elinizden geleni yaptınız, gayret gösterdiniz. GAYRETLERİNİZ İÇİN SİZLERİ TEBRİK EDİYORUZ...

    Sınava girmeden önce sizlere son önerimiz; zormuş/kolaymış gibi yorumlarda bulunan insanlara gülüp geçin. Sorular işlediğiniz konulardan çıkacak ve zorluk derecesi üç aşağı beş yukarı önceki yıllarda ki sınavlar gibi, deneme sınavları gibi olacak.. Telaş, panik yok.

     Soruları kitapçığa çözüp sonra cevap kâğıdına işaretlerken yanlış işaretlememeye, cevapları kaydırmamaya dikkat edin!

   Yapamadığınız ama yapabileceğinize inandığınız bir soruyla inatlaşmayın. Bırakın başka soruya geçin. Zamanınız kalırsa geri döner o soruya haddini bildirirsiniz.

      

   Sevgili Öğrencilerimiz,

   Bildiğiniz üzere sınava okulumuzun lise binasında gireceksiniz. Okulumuzda ve sınava gireceğiniz sınav salonlarında,   sınav güvenliği için tüm hazırlıklarımız tamamlandı.

  SINAVA GİRİŞ BELGELERİNİZi bizler onayladık,  sınava gireceğiniz salon ve sırada hazır  bir şekilde sizleri bekliyor.

  * Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için *EN GEÇ SAAT 09.00' DA OKULDA HAZIR BULUNUN!

   LGS SINAVINA GELİRKEN YANINIZDA NELER OLMALI?

   * Sınava girerken yanınızda geçerli kimlik belgesi  (T.C. KİMLİK NUMARALI NÜFUS CÜZDANI) olmak zorundadır. 

   * Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.    (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, yabancı uyruklu öğrenciler için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından verilen resimli, mühürlü kimlik belgesi) Eski kimliklerin kullanımı için 2023 yılı son tarih olarak belirlenmiştir. Bu yüzden kimliğinizin eski ya da yeni olması önemli değil. Önemli olan kimliğinizin geçerli olmasıdır.

*En az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi yanınızda olmalı ve etiketi çıkarılmış şeffaf pet şişede su...

 SINAVA GELİRKEN YANINIZDA NE OLMAMALI?

*Öncelikle HEYECANINIZI EVDE BIRAKIN :)

* Öğrenciler, çanta, cüzdan, cep telefonu, telsiz, radyo, saat, bilgisayar, kamera ve benzeri iletişim araçları ile depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş ve benzeri eşyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlar, databank sözlük, hesap makinesi, kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar,  delici ve kesici aletlerle sınav binasına alınmayacaktır.

      Öğrenciler, bu araçlarla sınava alınmayacağı gibi sınav anında yanında bulunduğu tespit edilirse sınav kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle sınavı tutanakla geçersiz sayılacaktır. 

    5 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak LGS Sınavının sizleri hedeflerinize ulaştıracak güzellikte geçmesi duasıyla HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ... DUALARIMIZ SİZİNLE...

  Öğrencilerimizin gerek sınavlara, gerekse yarınlara hazırlanmasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak büyük emek veren Kıymetli Öğretmenlerimize ve Saygıdeğer Velilerimize  teşekkür ediyoruz. 

03.06.2022 786