18 Mart Çanakkale Zaferi'nde Vatanımız Uğruna Canlarını Feda Eden Şehitlerimize Hatim Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nde vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için Hafız-ı Kelam yolculuğuna çıkan öğrencilerimizle birlikte hatim okuduk.

17 Mart günü, okunan hatimlerimizin duasını yaptık. Zeytinburnu Müftülüğü görevlisi Sn. Aysel Kahraman Hocamızın hafızlık öğrencilerimiz ile birlikte okuduğu sureler, şiirler, ilahiler ve salavatlar eşliğinde devam eden program Aysel Kahraman Hocamızın yaptığı dua ve sonrasında sunulan ikramlar ile sona erdi.

Aysel Kahraman Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizle birlikte bu hayırlı programların devamını temenni ederiz.

Konsun yine pervazlara güvercinler;

"Hû hû"lara karışsın âminler..

Mübarek akşamdır;

Gelin ey Fâtiha'lar, Yâsin'ler!

Arif Nihat Asya

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda

Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda,

İstiklal uğrunda, namus yolunda

Can veren Mehmed'in yattığı yerdir.

Necmettin Halil Onan

20.03.2023 131