"TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI, TEKNOLOJİNİN BİLİNÇLİ KULLANIMI" KONULU SEMİNERE DAVET

    Saygıdeğer Velilerimiz,

    Okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek,  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda  yürüttüğümüz "Veli Akademileri Projesi" kapsamında,  Uzman Psikolog Doktor Halil İbrahim ERDEN  tarafından, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü  zoom platformu üzerinden, "Teknoloji Bağımlılığı ve Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu seminer verilecektir.  

   Teknolojinin insan hayatı için sağladığı sayısız faydası bulunmaktadır. Ancak  teknoloji yanlış kullanılırsa olumsuz etkiler oluşturabilmektedir. Bu durumdan en çok etkilenenler ise ergenlik dönemindeki çocuklarımızdır.

Aşağıdaki teknolojik aletler nasıl bilinçli ve kontrollü kullanilabilir?

➡️Telefon

➡️Tablet

➡️Bilgisayar

➡️Televizyon

➡️Sosyal medya 

Teknoloji bağımlılığın belirtileri, kimler risk altında, teknoloji bağımlılığı süreci nasıl başlar, çocukların teknoloji bağımlısı olmaması için ebeveynler neler yapmalı.... bu konuları konuşmak için SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZİN SEMİNERİMİZE KATILIMLARINI BEKLİYORUZ.

   "İyi bir çocuk yetiştirmek hazineler dolusu servetten daha değerlidir." Bu noktada sizlere faydalı olabilmek amacıyla düzenleyeceğimiz; Rehber Öğretmenimiz Kübra DEMİRDİŞER'in moderatörlüğünde yapacağımız   "Teknoloji Bağımlılığı  ve Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu çevrimiçi seminerimize katılımınızı önemle rica ederiz.

      Tarih:    9 Kasım  2022 Çarşamba

      Saat :    19.30

 

Seminerin yapılacağı;

  Zoom Meeting  ID:  224 872 3853

 Passcode              :  1234

Zoom Toplantısına Katılmak için linki tıklayabilirsiniz. 

https://us04web.zoom.us/j/2248723853?pwd=WKqC7CsRbHiNvZjcnbOf9AhHjgO0GA.1

 

 

07.11.2022 681