Değerler Eğitimi - Kültür- Spor - Sanat Kurslarımız Başlıyor

Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra fiziksel, ruhsal ve düşünsel gelişimlerine katkıda bulunmak,  arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı ve rekabeti yaşayarak öğrenmelerini sağlamak, yabancı dil - kültür - sanat - spor  alanlarında da ilgi ve yeteneklerini desteklemek amacıyla açacağımız kurslarımızın kayıtları başladı.

Sayın Velimiz,
       Aşağıdaki  formda  öğrencinizin katılmasını istediğiniz kursları (gün ve saatini de dikkate alarak) seçebilirsiniz. Ön kayıt yaptıran velilerimize kesin kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme 3-7 Ekim 2022 haftasında yapılacaktır.

ÖN KAYIT FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kurs Programlarına İlişkin Açıklamalar:

• Kurs ve atölyelere kayıtlar başvuru önceliğine göre yapılacaktır.
  • Öğrenci kayıt yaptırdığı kursa tüm sene boyunca (2023 Mayıs Ayı sonuna kadar devam etmelidir.)
  • Programda belirtilen her kurs ayrı bir program olup, öğrencilerimiz gün ve saati çakışmadığı sürece birden fazla kurs tercihinde bulunabilir.
  • Aynı isimdeki kurs sadece bir kez seçilmelidir. Aynı programa farklı bir günde tekrar kayıt olabilmek eğitmenin uygun görüşü ve sırada bekleyen öğrenci olmaması durumunda yapılabilecektir.
  • Kurs Programlarına katılmak isteyen öğrencilerin ulaşımı velilerimizin sorumluluğunda olacaktır. (Servisler salı perşembe günleri 16.30'da, diğer günler saat 15.30'da hareket etmektedir.)
  • Keman ve Ney Eğitimi kursları için katılımcıların kendi enstrümanlarıyla gelmeleri gerekmektedir. Ayrıca, diğer kurs veya atölyeler için özel malzeme / kıyafet kullanılması gerektiği belirtilirse bunların temini öğrencilerimize ait olacaktır.
  • Öğrenciler ders saatinden 5 dakika önce, hazır bir şekilde dersin yapılacağı salon ya da derslikte olmalıdır.
  • Spor branşlarına, branşa uygun spor kıyafeti ile gelinmelidir.
  • Kurslara  ön kayıt 6 Ekim 2022 Perşembe saat 17.00'ye kadar devam edecektir.
  • Kurs ve atölyelere kayıtsız öğrenci kabul edilmeyecektir.

30.09.2022 2697