5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı Sonuçları Açıklandı- Hayırlı Olsun

5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı Sonuçları Açıklandı- Hayırlı Olsun

    21 Mayıs  2022 cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz  Proje İmam Hatip Ortaokulu  5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları açıklanmıştır.

    Sınav sonucunuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. (Açılan sayfada, öğrencinin TC kimlik numarası girilerek sınav sonucu ve sıralaması öğrenilecektir.  Okul Sıralamasını görmek için KARNE İNDİRME işlemi yapılması gerekmektedir.) 

    SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

     Sınava giren öğrencilerden; kılavuzda belirtildiği şekilde 72 Öğrenci ASİL KAYIT HAKKI kazanmıştır. Asil kayıt hakkı kazanan öğrencilerden, kayıt hakkından vazgeçen ya da başka sebeplerle kayıt yaptırmayan öğrenciler olursa onların yerine, yine puan sırası üstünlüğüne göre 73. öğrenciden itibaren yedek adaylardan kayıt alınacaktır. 

    Sınav sonucuna göre hak kazanan öğrencilerimizin okula kayıt işlemleri belirli bir plan dahilinde ve randevu usulü ile 31 Mayıs - 3 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

    Asil ve yedek kayıt süreci, istenen evraklarla ilgili duyuru ayrıca yayımlanacaktır, lütfen web sitemizi  takip ediniz. (Belirtilen tarihler dışında öğrenci kaydı yapılmayacaktır.)

    Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesine hoşgeldiniz. Kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerimize de bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. 

25.05.2022 6182