Mrt

Okulumuz Okıl sporları Zeytinburnu İlçesi Masa Tenisi dalında ilçe birincisi olmuştur.

Mrt

Okulumuz bütün öğrenci, öğretmen, çalışan ve velilerimiz olarak çevre kirliliğinin önlenmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kağıt, karton, metal, pil,  cam, plastik, atık yağ toplatılarak bu gibi maddelerin hem çevreye zarar vermemesini sağlıyoruz hem de geri dönüşümün önemini kavrıyoruz.

Mrt

Okulumuz İkinci Dönemde de hızını kesmeyerek bir çok etkinliğe imza atmaktadır. Bu ay içerisinde birçok tarihi ve kültürel mirasımız sayılabilecek mekanlar gezilmiş, çeşitli sportif faaliyetlere katılım sağlanmış, bilimsel olarak bir çok proje üretilmiş ve projelere katılım sağlanmştır.  İKA ailesi olarak daha iyilerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca öğrencilerimize peyder pey memnuniyet anketi uygulanmakta olup öğrencilerimizin görüşleri doğrultusunda hareket edilmektedir. (Uygulanan anket ektedir.)

Mrt

Okulumuzda her ay çeşitli kültür ve medeniyet gezileri düzenlenmektedir. Her ay öğrencilerimiz birçok tarihi yere ziyaretlerde bulunmaktadır.

Mrt

Öğrencilerimize sınav sistemi ve meslek seçimi konusunda yardımcı olması amacıyla "Hocalara Geldik" ekibini okulumuzda ağırladık. Çok keyifli geçen bu tanıtımdan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz biyoloji öğretmeni Yıldız GÜNEL öğrencilerimize helal gıda tüketimi konusunda seminer düzenledi.

Şbt

Okulumuz girişinde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin kendi görüşlerini belirteceği, isteyeceği dilek ve şikayet kutumuz oluşturulmuştur.

Şbt

Öğrencilerimize ve Velilerimize Yönelik Bilinçlendirme Seminerlerimiz Devam Ediyor

Şbt

Bu ay kültürel mirasımızı yansıtan Yahya Kemal BEYATLI  panomuz hazırlandı.