Kas

Gazzeli Araştırmacı Yazar, Muin Naim tarafından gerçekleşen seminerde 100 yıllık acı Filistin´i konuştuk.

Üniversite eğitimi için Ankara’ya yerleşti. ODTÜ Mühendislik Fakültesi, inşaat  mühendisliği eğitimi aldı. Aynı üniversite ve bölümden yüksek lisansını da tamamlayan Naim Doktora eğitimi için KKTC’ye yerleşti. Filistin davasına desteklerini arttırmak amacıyla İstanbul’da etkinliklere başladı. Çeşitli Eğitim kurumlarında, derneklerde ve programlarda Filistin davasını anlattı.

Okulumuzda yapılan söyleyişiyle bizlere müslüman yurdunun 1. Dünya Savaşın’dan itibaren nasıl sistematik bir şekilde işgal edildiğini anlattı. O mazlum coğrafyada insanların çektiği acılara nasıl duyarsız kalındığı ve modern dünyanın görmezden geldiği anlatıldı. Söyleyişinin sonunda ise “Genç müslümanlar  olarak bizlere düşen görevler nelerdir?” sorusunun cevabı arandı.

Kas

Okulumuzda düzenlenen gezilerle tarihi gezilerimiz devam ediyor. "Müzede Eğitim Projesi" kapsamında hem geziyoruz hem eğleniyoruz.

Kas

1 Ekim 2017 Pazar günü Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi. Okul aile birliği genel kurulu sonucunda yeni kurulumuz şu şekilde oluştu.

Okul Aile Birliği Başkanı: Mutlu Bozkurt

Başkan Yardımcısı: Yeliz Çelebi

Muhasip Üye: İbrahim Çetin

Üye: Bayram Kefeli

Yazman: Havva Bayrakdar

Deneteleme Kurulu Asil Üyelik: Abdullah ARIDORU

Deneteleme Kurulu Yedek Üyelik:Turgut AYDIN

Kas

Okulumuzda bulunan mekanları anlamlı hale getiriyoruz ve bu mekanları güzelleştirerek okuma köşeleri haline getiriyoruz.

Ekm

Okulumuzda sağlıklı yaşamaya yönelik olarak spor faaliyetlerimiz devam etmektedir. İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip ailesi olarak hem imkanlarımız hem fiziki şarlarımız hem de öğretmen ve öğrencilerimiz ile sporun her türlüsü için elimizden geleni yapıyoruz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Öğretmen ve öğrencilerimize aşure ikramı yapıldı.

Ekm

Okulumuzun dış cephesi, derslik, çok amaçlı salon, konferans salonu fotoğrafları

Nis

2016/2017 Eğitim ve Öğretim Yılında faaliyete geçen pansiyonumuz 100 kişilik olup odalar 4 kişiliktir. Pansiyon binası okul kampüsü alanında faaliyet göstermektedir ve kampüs içerisinde öğrencilerin dinlenecekleri,spor yapabilecekleri kapalı ve açık alanlara sahiptir. 6 Katta faaliyet gösteren pansiyon binamızın -1. katında  yemekhane bulunup okul ve pansiyon arasında bağlantıyı sağlamaktadır. 1. katta etüd salonları ve çok amaçlı salonlar mevcuttur. 2,3,4  ve 5. katlar da ise odalar çok amaçlı salonlar,edüt salonları, banyo tuvalet ve mutfaklar bulunmaktadır.

Mrt

İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer Müslüman Dünyasının kanayan yarası Mülteciler hakkında okulumuzdaki öğrencilerle söyleşi yaptı. Söyleşiye öğrencilerin ilgisi yoğun olurken Murat Özer´in 28 Şubat sürecinde yaşadıklarını anlattığı bölümler öğrencilerin duygusal anlar yaşamasına sebep oldu.

Okulumuzdan ...

Mrt

İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin çıkardığı Bedreka Dergisinin duvar gazetesi sayısının bu ayki konu başlığı 28 Şubat özelinde Cumhuriyet Dönemi demokrasiye vurulan darbeler oldu.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin  93. kuruluş yıldönümü okulumuzda öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu programla kutlandı.

Tem

Ülkemize ve milletimize karşı girişilen haince kalkışmayı kınıyor ve lanetliyoruz.

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR
TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Ock

OKULUMUZ MÜDÜRÜ ZÖHRE YILMAZ ANKARADA DÜZENLENEN PROJE OKULLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI. 17 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARI İLE FEN VE SOSYAL BİLİMLER ALANINDA PROJE OKULU KAPSAMINA ALINAN OKULUMUZDA HER ALANDA ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK VE SOSYAL YÖNDEN BAŞARILI OLMALARI TEMEL HEDEF OLARAK BELİRLENMİŞTİR. İMAM HATİP NESLİNİN VE 2023 TÜRKİYESİNİN ÖNCÜ ÖĞRENCİLERİNİ OKULUMUZA BEKLİYORUZ.