Şbt

LİSELER ARASINDA YAPILAN SİYER YARIŞMASINDA A11-C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN HEDİYE AKTAN BİRİNCİ, A11-B SINIFI ÖĞRENCİMİZ RABİA AKKAYA ÜÇÜNCÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER NİCE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ock

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Bolu-Abant yöresine bir gezi düzenledi.

Ock

Öncü imam hatipler kitap okuma yarışması sonrası ilk beş öğrenciyi seçmek için seviye belirleme sınavı yapıldı. 1. 2. 3. ve 4. sırada okulumuz öğrencileri yer aldı. Ödül törenine Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ, DÖGM Daire Başkanı Mehmet Nezir GÜL,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa USLU, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip KINA, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman GÖKÇİMEN, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Katkısı olan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Kafkas okulunu ziyaret edip öğrencilere kahvaltı malzemesi götürdük. Onlara desteklerinizi bekliyoruz.

Ock

Okulumuzda mutat hale gelen aylık yemekli toplantılar. Dünyanın merkezi şehrimiz İstanbul´u daha iyi tanımak için her ay ayrı bir noktasında buluşmaya karar verdik. Katılan herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulımızda hafızlık eğitimi başladı. Eğitimler, hafta içi sabah 07.00-08.15 hafızlık eğtimi; 08.15 kahvaltı şeklinde olacaktır. Destekleri için İlçe Müftülüğümüze ve değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

11. sınıf öğrencilerimizle istanbulun kalbi Topkapı Sarayını gezdik. Ecdadımızı ve Fatih´i yeniden anlamaya çalıştık.

Ara

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı Kent Ormanı gezi ve pikniğinde bizlere yardımlarını esirgemeyen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY’a, Sultangazi Belediyesi çalışanlarına ve Kent Ormanı mesire alanı görevli personeline teşekkür ederiz.

Kas

Belediye başkanımız Mustafa Demir’i okul girişinde okul yönetimi, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

Ara

Okulumuz öğrencileri ata sporumuz olan Okçuluk eğitiminde hızla mesafe kat etmektedir.