Nis

OKULUMUZDA KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAŞLILARLA BİR KAHVALTI VE TANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ FATİH ÇEPNİ´YE KATILIMINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İHH YARARINA BİR KERMES DÜZENLEDİ. TÜM KATILIMCILARA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

NFK Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

ARAPÇA YARIŞMALRININ 7. OKULUMUZDA DÜZENLENDİ. YARIŞMALAR, ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASI, ARAPÇA METİN CANLANDIRMA VE ARAPÇA ŞİİR OKUMA DALLARINDA GERÇEKLEŞTİ. OKULUMUZ ŞİİR OKUMA DALINDA YARIŞMAYA KATILDI VE 1. OLDU. TÜM KATILIMCI OKULLARA, ÖĞRENCİLERE VE JÜRİ HEYETİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZDA 9. VE 10. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK TÜBİTAK OLİMPİYAT DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

Nis

GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİREN OKUL NÖBETÇİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

OKULUMUZDA ZARAFET OKULU PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİMLER VERİLDİ

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ, OKULUMUZDA VE FATİH İMAM HATİP ORTAOKULUNDA FATİH İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ, İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, HAYREDDİN KARAMAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE FATİH MÜFTÜLÜĞÜ İLE BİRLİKTE ŞEHİTLİK TEMASI İLE ŞEHİTLERİMİZİ ANLATAN BİR DİZİ ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ.

Nis

MOĞOLSTANDAN BİR EĞİTİM HEYETİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Mrt

Okulumuzda mahremiyet ve özsaygı, zerafet eğitimleri devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda sivil savunma ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Bina 1.50 dakikada boşaltıldı. Öğrenciler toplanma alanında toplanarak bilgilendirildi.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 15-20 ŞUBATTA SAMSUN GENÇLİK KAMPINDA KIŞ ETKİNLİKLERİNE KATILDILAR. BİZLERE DESTEK OLAN BAĞCILAR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ FİZİK ÇALITAYINA KATILDILAR. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

LİSELER ARASINDA YAPILAN SİYER YARIŞMASINDA A11-C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN HEDİYE AKTAN BİRİNCİ, A11-B SINIFI ÖĞRENCİMİZ RABİA AKKAYA ÜÇÜNCÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER NİCE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Bolu-Abant yöresine bir gezi düzenledi.